top of page

Motorkort IAME X30


För att undvika någon hysteri med att importera "värstingmotorer" från andra länder, har IMAE beslutat att importören för varje land där det körs X30 serien ska använda motorkort. För att underlätta detta i Sverige har vi beslutat att alla motorer som kördes under 2017 i Sverige är godkända och behöver bara registreras hos Borås Maskin & Service vid första tävlingstillfället (vid besiktningen). Detta är så vi kan kolla mot besiktningsunderlagen ifrån 2017. Den som vill köra i serien med en motor från och med 20180101 och som inte är köpt hos Borås Maskin & Service eller körda med i X30 serien under 2017, får betala en registreringsavgift på 2500 Sek, kontakta Peder på Peder@pdbracing.com för mer information om ni har frågor


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page