Motorkort IAME X30

April 13, 2018

 

För att undvika någon hysteri med att importera "värstingmotorer" från andra länder, har IMAE beslutat att importören för varje land där det körs X30 serien ska använda motorkort. För att underlätta detta i Sverige har vi beslutat att alla motorer som kördes under 2017 i Sverige är godkända och behöver bara registreras hos Borås Maskin & Service vid första tävlingstillfället (vid besiktningen).

Detta är så vi kan kolla mot besiktningsunderlagen ifrån 2017. Den som vill köra i serien med en motor från och med 20180101 och som inte är köpt hos Borås Maskin & Service eller körda  med i X30 serien under 2017, får betala en registreringsavgift på 2500 Sek, kontakta Peder på Peder@pdbracing.com för mer information om  ni har frågor

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

October 10, 2019

April 16, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by X30 Sweden

  • Facebook Social Icon