top of page

Dags för den första X30 seriens deltävling

Till helgen smäller det i Helsingborg, med tuffa start fält både i Junior och Senior, ska Max Sjölander försvara sin titel i Senior klassen eller kommer det några nya ansikten med första års Seniorerna Robin Knutsson eller Oliver Ahrenstedt, eller ska dom etablerade som Isac Valtonen och Kalle Åstrand kunna ge Max en bra match...

I Junior klassen är det spännande med många nya namn, Theo Wernersson, Fabian Almqvist, Bastian Ensgård och Oscar Andreasson visade redan i Klippan att dom är att räkna med, nu vet vi inte riktigt vilka som kommer att köra med IAME X30 motorer, men danske Victor Wolfsohn är ett spännande namn...


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page