Dags för den första X30 seriens deltävling

April 9, 2018

Till helgen smäller det i Helsingborg, med tuffa start fält både i Junior och Senior, ska  Max Sjölander försvara sin titel i Senior klassen eller kommer det några nya ansikten med första års Seniorerna Robin Knutsson eller Oliver Ahrenstedt, eller ska dom etablerade som Isac Valtonen och Kalle Åstrand kunna ge Max en bra match...

 


I Junior klassen är det spännande med många nya namn, Theo Wernersson, Fabian Almqvist, Bastian Ensgård och Oscar Andreasson visade redan i Klippan att dom är att räkna med, nu vet vi inte riktigt vilka som kommer att köra med IAME X30 motorer, men danske Victor Wolfsohn är ett spännande namn...

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

October 10, 2019

April 16, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by X30 Sweden

  • Facebook Social Icon